Меню Затваряне

Автоматика – Продукти

АВТОМАТИКА ЗА ВРАТИ И ПОРТАЛИ, АВТОМАТИЧНИ БАРИЕРИ

Автоматика и електромотори за плъзгащи и двукрили радиални врати, двигатели за секционни гаражни врати, автоматични паркинг бариери и системи, антипаркинг скоби и боларди от Италия.

Серията автоматика "T-ONE" се състои от пълен набор от продукти за автоматични плъзгащи врати подходящи за частни и жилищни сгради за врати с тегло до 1200кг.
Серията автоматика "MASTER" се състои от електродвигатели за автоматични плъзгащи врати подходящи за жилищни сгради и индустриални цели за врати с тегло до 2000кг.

Серията "ARM2000" е подходяща за автоматични двукрили или еднокрили врати с дължина до 4 метра, а серията "ARM200+" е автоматика за врати  до 5 метра.
Електромоторите от серията "Easy" са оптимални за използване при крило 2.3 метра, автоматиката серия "ZIP" е за крила до 3.5 метра.

"T-Sky" електромеханичен двигател подходящ за секционни гаражни врати и врати тип летящо крило с височина на крилото до 2.65 метра.

Двигатели за автоматика на стъклени автоматични врати, модели:

DOOR - до 100кг за една врата или две крила по 75кг.
DOOR X  - до 150кг за една врата или две крила по 130кг.

Серията автоматика "BIUNO" е създадена за врати тип хармоника с размер до 1.2м.
Серията електродвигатели "INDY" е подходяща за секционни и ролетни врати с вазмер на вала на вратата 25,4мм.
Автоматиката "T-WIN" е за ролетни врати - размер на вала 46-60мм, размер на короната 200-220мм.

Серията автоматични бариери "RBLO" предлага автоматика за рамена от 4 до 6метра, "LUXE" е луксозен клас бариера с обсег от 3 до 7 метра дължина на рамото.
"T-STOP" е висококачествен болард с хидравлично задвижване, "PARK" е автоматична паркинг скоба с вграден приемник за дистанционни управления.

Части и аксеосари за врати - дистанционери, колела, ограничители, стопери, водачи и релси.
Направени в Италия части и аксесоари от поцинкована(галванизирана) стомана.

Дистанционни, защитни фото клетки, планки и други аксесоари за автоматики за плъзгащи, конзолни, еднокрили, двукрили врати и автоматични паркинг бариери

Айсберг Аутоматик е дългогодишен партньор и официален представител на Tau srl Italia. Ние сме с дългогодишен опит в монтажа, поддръжката, инсталацията и сервизирането на електромотори на автоматики за врати и портали, автоматични бариери, паркинг скоби, плъзгащи врати, двукрили и еднокрили врати. Технически запознати с изискванията и особеностите на продуктите които предлагаме, отстраняваме появили се повреди след дългогодишна експлоатация и амортизация.